Home
Komentari
Kulturna politika
Ekonomska politika
Debate
Prikazi
Hronika
Polemike
Prenosimo
 
 
Impresum
Pretplata
Kontakt
Oglašavanje
Novi broj
Prošli brojevi
Posebna izdanja
NSPM Analize
Linkovi
   
 

KOMENTARI

Pisma uredništvu

   

 

Komentari na tekst Đorđa Vukadinovića "Hajka na analitičare"

OTKUD OTPOR PREMA JEDNOJ PROFESIJI

B.B. (), 18.07.2006, 01:33
G.Vukadinovic,samo vi analizirajte! Od kada sam vas "otkrila"na NSPM, citam vas sa poverenjem ,jer su vase analize drugacijeg stila (konacno!)od onih na koje smo bili naviknuti ,kada je,bar meni, bilo svejedno sta sam ,o cemu,ili u kojim novinama procitala;pisano je isto ,za iste i od istih.Iznenadilo me je da sam vas "pronasla" i u Politici.O Politici sam mislila GORE ,a vec neko vreme sam se "vezala" za nju-za sada.


Milutin Mladjenovic (mmladjenovic@sbb.co.yu), 10.07.2006, 19:37
Priznajem,prijatno ste me iznenadili,mislio sam da mi sigurno necete objaviti komentar.Izgleda da vise POLITIKA nije u rukama politickih cenzora,a to sam mislio do danas,da Vas ne lazem.


Milutin Mladjenovic (mmladjenovic@sbb.co.yu), 10.07.2006, 00:12
Hm,Srbija ima analiticara i analiticara,a najvise partiskih,to jest (CITAJ)podkupljenih.Prvih desetak nasih vodecih politickih analiticara izvikanih u javnosti su najobicniji sarlatani koji pisu najobicnije petparacke price. Pogledajmo samo vodece analiticare u Srbiji,i sta oni pisu,i kako pisu:evo da krenemo od Djordja Vukadinovica,covek se trudi da bude neutralan,a u dusi je Kostunicin covek.A sta reci o Slobodanu Antonicu,pa taj toloko lobira otvoreno za vladajucu stranku,da se to vidi iz aviona.Ne samo sto to radi,vec isti analiticar otvoreno napada politicku konkurenciju vladajuce stranke.Sta reci o analiticaru Zoranu Lutovcu,covek bar ne krije da je covek demokrata iz Krunske ulice.Ovako mogu da redjam do ponoci,ali jedno je sigurno i jasno,kod nas nije kupljen samo onaj analiticar koji ne pise i kojem jos nije ustupljen prostor za pisanje u nasim medijima.Da ne duzim,o ovome bih mogao da pisem dest slafni,ali nije ovo mesto za duge price i duge komentare.


slobodan slobodan (manik@sbb.co.yu), 06.07.2006, 16:13
redovno citam novuspm i ono sto gospodin vukadinovic tamo pise,kao i tekstovi koji se objavljuju su visokog kvaliteta u sferi kojom se bave:drustveno su aktuelni i angazovani.koliko sam upoznat gospodin vukadinovic kao i slobodan antonic-npr,nisu imali nekih gresaka u procenama:nema u njima ni novinarskog zanosa ni novinarske emocije toliko cesto prisutne u medijima.


Dejan Mihailovic (dejan.mihailovic@mail.be), 04.07.2006, 14:18
Potpuno se slazem sa Miodragom a hteo bih jos sa dodam da ne bi bilo lose kada bi se raniji tekstovi "analiticara" tj. njihova predvidjanja uporedila sa onim sto se posle stvarno dogodilo. Odmah bi bio jasan razlog nepoverenja u njihove analize.


milan uzelac (muzelac@b92.net), 04.07.2006, 11:25
Zaista, ako se neko hvali da mu je profesor bio Dragan Jeremic to je dovoljno da bude shvacen na nacin o kome je pisao. Vukadinovic nikada nije izneo realnu procenu bilo cega, potpuno je nejasno zbog cega, ako najstarije novine zele da budu i najbolje, otvaraju stranicu za ovako nespretnog "analiticara". Dobro, znamo zbog cega, ali to od Politike nece napraviti "stvarno dobre novine" Hvala


Miodrag (), 03.07.2006, 21:49
Slazem se potpuno sa Djordjem Vukadinovicem, ali samo kad su u pitanju analiticari njegovog kova, a - nazalost - takvih u SRBIJI ima samo nekoliko. Mnogi od poznatih analiticara su lazni analiticari, jer su otvoreno pristrasni a to su oni koji uglavnom podrzavaju DS. Miodrag
.

 

 

 
 
Copyright by NSPM